ridley.hu    Email:info@focuskerekparbolt.hu   Tel.:Gábor: 06 (20) 233 3312  Zoli: 06 (20) 40 33 771 

Kapcsolat

Kérdése van a Ridley kerékpárokkal, vázakkal kapcsolatban?

Ne habozzon, lépjen velünk kapcsolatba!

Ridley kerékpár szaküzletek:

Ridley kerékpárok Buda

Budapest, Árpád Fejedelem út 8., Komjádi Uszoda

Telefonszámaink:

Gábor: 06 (20) 233 3312

Zoli - 06 20 40 33 771

Szeretne nekünk írni? This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it." target="_blank"> This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ridley Kerékpárok Pest

1138 Budapest, Váci út 168. (RENO UDVAR)

Telefonszámaink:

Gábor: 06 (20) 233 3312

Zoli - 06 20 40 33 771

Szeretne nekünk írni?This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tegye fel kérdését nekünk!

Hogyha a Ridley kerékpárokkal kapcsolatban kérdése van, árajánlatot kérne, netán honlapunkal kapcsolatos észrevételed vagy használati problémád van írjon nekünk! A lehető leghamarabb válaszolunk rá!

 

Ridley kerékpárok

A Ridley egy belga kerékpár márka.

Ridley kerékpárok már több mint éve elérhetők Magyarországon a Focus kerékpárboltokban Budapesten, illetve Ridley parnter kerékpár üzletekben vidéken. Ridley kerékpárok elsősorban országúti, cyclocross körökben ismertek, de elérhetők Ridley fitness és MTB kerékpárok is kínálatunkban. A Ridley esetében a technikai fejlesztések folyamatosan. Egyik remek példája ennek a hihetetlenül könnyű, 750 gramm körüli Ridley Helium kerékpár váza, mely extrém magas, akár 60 tonna/négyzetmilliméter teherbírást is elvisel. A megnövelt csőátmérőkhöz a legmerevebb karbonszöveteket használják a gyártás során. A Ridleynek, ahogy korábban is említettük széles választéka van a cyclocross kerékpárok területén is, a Tiagrával és 105-össel szerelt alumíniumvázas X-Bowtól kezdve egészen a 4 világbajnokságot nyert csúcs X-Night-ig terjed a Ridley Cyclocross kerékpár palettája, melyek Magyarországon is elérhetők!

Ridley kerékpárokkal kapcsolatos kérdéseivel bátran forduljon hozzánk elérhetőségeinken!