ridley.hu    Email:info@focuskerekparbolt.hu   Tel.:Zoli: 06 (20) 40 33 771 

Márka

Bemutatkozó: Ridley kerékpár márka

A Ridley egy belga kerékpár márka. Ridley kerékpárokkal hajt többek között az országúti Lotto-Belisol ProTour csapat is. Itthon a cyclocross futamokon találkozhattunk a Ridley-vel: Fejes Gábor a női és férfi master, valamint Kurilla Bence, az U23 kategória dobogósai hajtotta a Ridley kerékpárokat. A Ridley-nek széles választéka van a cyclocross kerékpárok területén is, a Tiagrával és 105-össel szerelt alumíniumvázas X-Bowtól kezdve egészen a 4 világbajnokságot nyert csúcs X-Night-ig terjed a paletta.
A bringa BB30-as középrésszel és tapered kormánycsapággyal érkezik hazánkba is. A vásárlók pedig szabadon választhatnak a canti és tárcsafék közt. Az időfutamra készült Ridley kerékpárok egyedi tervezésének minden négyzetmillimétere az energiafogyasztás csökkentését célozza. Az F-Surface lakktechaológia 4,1%-os energiamegtakarítást biztosít.

Az országúti versenyekre készült Ridley kerékpárok egyik fejlesztési irányát a Noah képviseli. A Heliummal szemben itt a merevség és az aerodinamika kapta a nagyobb hangsúlyt. Ez a robosztus csőméretekből is látszik, illetve néhány apró részleten, pl. a fék elhelyezésen és a magas peremes Fulcrum kerekeken.

Ridley kerékpárok megtekinthetők Ridley kerékpárboltunkban Budapesten.

Ridley országúti kerékpárok

Ridley Fitness kerékpárok

Ridley Cyclocross kerékpárok

Ridley MTB kerékpárok

Ridley kerékpárok

A Ridley egy belga kerékpár márka.

Ridley kerékpárok már több mint éve elérhetők Magyarországon a Focus kerékpárboltokban Budapesten, illetve Ridley parnter kerékpár üzletekben vidéken. Ridley kerékpárok elsősorban országúti, cyclocross körökben ismertek, de elérhetők Ridley fitness és MTB kerékpárok is kínálatunkban. A Ridley esetében a technikai fejlesztések folyamatosan. Egyik remek példája ennek a hihetetlenül könnyű, 750 gramm körüli Ridley Helium kerékpár váza, mely extrém magas, akár 60 tonna/négyzetmilliméter teherbírást is elvisel. A megnövelt csőátmérőkhöz a legmerevebb karbonszöveteket használják a gyártás során. A Ridleynek, ahogy korábban is említettük széles választéka van a cyclocross kerékpárok területén is, a Tiagrával és 105-össel szerelt alumíniumvázas X-Bowtól kezdve egészen a 4 világbajnokságot nyert csúcs X-Night-ig terjed a Ridley Cyclocross kerékpár palettája, melyek Magyarországon is elérhetők!

Ridley kerékpárokkal kapcsolatos kérdéseivel bátran forduljon hozzánk elérhetőségeinken!